Parkeren

Er zijn vier parkeerlocaties rondom ons festivalterrein. Bekijk vooraf of je een parkeerticket voor het hele weekend óf een dag-parkeerticket koopt!

Alle parkings liggen op loopafstand van het festivalterrein.

Let op: de volgende parkeerplaatsen zijn niet meer beschikbaar:

  • P3 weekend
  • P5 weekend
  • P9 weekend
  • P5 zondag
  • P6 vrijdag
  • P6 zaterdag
  • P6 zondag

 

FAQ

Looproutes tussen parkings, terrein en campings

Camping B

Carpoolen naar Pinkpop

Kom je met de auto? Zorg dan dat alle zitplaatsen benut worden door te carpoolen met mede-Pinkpoppers! Dat is gezelliger, goedkoper én beter voor het milieu. Carpoolen kan eenvoudig via onze carpoolpartner Slinger:

Zoek je zelf nog vervoer naar Pinkpop? Selecteer dan ‘meerijden’ en boek een plekje in de auto van een mede-Pinkpopper! 

MIVA-parking en Kiss & Ride

Er wordt zo dicht mogelijk bij de ingang van het festivalterrein en Camping A een parkeerplaats voor mindervaliden ingericht. Toegang hiervoor vraag je aan via INTER. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met je aanvraag!

  • De MIVA-parking is VOL.

Wil jij gebruik maken van de MIVA Kiss & Ride? Stuur dan een mailtje naar INTER.

Welk parkeerticket meest geschikt voor mij?

Kom je als weekendbezoeker en overnacht je op een van onze campings?
Dan kun je het beste een P3 of P5 parkeerticket kopen! P3 ligt dicht bij Camping A en Camping B, en P5 dicht bij Camping C en nabij Camping B.

Kom je als dag-bezoeker?
Dan moet je een P6 parkeerticket kopen voor jouw desbetreffende Pinkpop-dag!

Kom je als weekendbezoeker, maar slaap je elders of thuis?
Dan kun je zowel een P3, P5 als P6 parkeerticket kopen (afhankelijk van beschikbaarheid). Met een parkeerticket voor P3 en P5 kun je ook aan het begin en eind van de openingstijden van de parkeerlocatie het terrein verlaten en dus – na afloop – per dag uitrijden.

Vergeten parkeerticket te kopen?

Je kunt op een later moment nog steeds een parkeerticket aanschaffen. Let daarbij wel op het soort ticket dat je koopt; er zijn namelijk parkeertickets voor dagbezoekers (P6) en parkeertickets voor weekendbezoekers (P3 en P5).

Bekijk onze parking-info, daar kun je ook direct een ticket aanschaffen!

Slapen in voertuig?

Het is niet toegestaan om te overnachten op een van onze parkeerplaatsen. Deze zijn ingericht om te parkeren en niet om te overnachten.

Let op: Pinkpop is een tentenfestival. Auto’s, campers, caravans en vouwwagens, worden niet op de festivalcampings toegelaten.

Hoe koop ik een Wilhelmina Sky Deck-parkeerticket?

Je kunt in het bestelproces van jouw Wilhelmina Sky Deck-ticket ook een parkeerticket kopen waarmee je dicht bij het festivalterrein parkeert. Deze dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces.

Hoe claim ik een Glampink-parkeerticket?

Een Glampink-parkeerticket zit inbegrepen bij de totaalprijs van een Glampink-accommodatie. De parkeerplaats ligt vlak naast de Glampink en vanaf jouw auto is het max. 5 minuten lopen tot jouw accommodatie.

Let op: Dit parkeerticket dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces! Ben je dit vergeten? Mail ons dan o.v.v. jouw order- en klantnummer.