Vervoer

We verwelkomen je graag op Megaland in Landgraaf! Hieronder lees je hoe je het best naar ons festivalterrein en de campings toe kunt reizen.

Let op! Parkeertickets voor Pinkpop kun je enkel als upsell-item kopen. Dit betekent dat je dit direct bij aankoop van jouw dag-of weekendticket(s) erbij moet kopen.

Park & Walk

De ideale optie voor campingbezoekers! 

  • (UITVERKOCHT) P3 € 44,80 (volledig weekend, nabij Camping A en B)
  • P5  € 39,20 (volledig weekend, naast Camping C, nabij Camping B, 15 minuten lopen naar Camping A)

Gemakkelijk en dichtbij parkeren, je loopt naar de campings of het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P3 en P5 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Park & Shuttle

De ideale optie voor dagbezoekers!

  • P6 € 22,40 (dagkaart)
  • P7  € 22,40 (dagkaart, verkoop start bij uitverkopen P6)

Gemakkelijk op afstand parkeren en vanuit daar shuttle-vervoer van en naar het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P6 en P7 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan de fiets! Fietsen is gezond, beter voor het milieu, je hebt geen last van files én je parkeert gratis voor de deur in de fietsenstalling nabij de hoofdingang. Er zijn in 2023 zowel bewaakte als onbewaakte fietsenstallingen. Meer informatie volgt.

Met de bus

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Kom dan met een georganiseerde busreis naar Pinkpop 2022! We bieden weekend- en dagtickets aan met veel verschillende opstapplekken door heel Nederland.

Ben je met een groep van meer dan 10 personen vraag dan je eigen vertrekpunt aan! Stuur een mailtje naar klantenservice@onthemove-online.nl, zij bekijken dan of dit punt toegevoegd kan worden aan de route.

Meer info en tickets vind je hier.

Met de trein

Pinkpop is goed bereikbaar per trein; elk jaar rijden er weer (extra) treinen van en naar Landgraaf.

Voorkom lange wachtrijen bij het in- en uitchecken!
We adviseren je om vooraf een e-ticket te kopen. Hierdoor hoef je op station Heerlen niet in- en uit te checken bij NS en Arriva. Op deze manier kunnen de treinen sneller door en ben jij sneller op Pinkpop! Als eindbestemming vul je dan Station Landgraaf in. Met je OV-chipkaart reizen kán. Maar let op dat je op Station Heerlen dan wél in- en uitcheckt bij NS en Arriva.

Plan je reis vooraf
Check voor vertrek de reisplanners van de NS via www.ns.nl en van Arriva in de glimble app of www.9292.nl voor een actueel reisadvies en het aankopen van een e-ticket.

Gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn.

Afzetten en ophalen met de auto

LET OP, zet in alle gevallen je navigatie uit en volg de gele borden ter plekke!

Niet kamperen
Op loopafstand van het festivalterrein, bij Kaldeborn op de Kerkraderweg in Heerlen, wordt een KISS & RIDE plek ingericht voor dag- en weekendbezoekers die niet blijven overnachten op een Pinkpop-camping. Deze is bedoeld als brenglocatie voor bestuurders die bezoekers op deze manier zo dicht mogelijk bij het festivalterrein kunnen afzetten of ophalen en is 24/7 bereikbaar.

Vanaf de KISS & RIDE plek volg je lopend de gele borden naar het festivalterrein en terug. De looptijd is ongeveer 20 minuten.

Wel kamperen
Naast Camping B wordt er een KISS & RIDE ingericht voor camping bezoekers. Deze is bereikbaar vanaf donderdagavond.

Elektrisch voertuig

In 2023 bieden wij geen faciliteiten aan voor het opladen van elektrische auto’s.

Vergeten een parkeerticket te kopen, wat nu?

Je kunt een parkeerticket enkel als upsell-item kopen in het betaalproces van het aanschaffen van je festivalticket(s) voor Pinkpop. Mocht je dit vergeten zijn, mail dan even naar info@pinkpop.nl.

Parkeerticket nodig bij verblijf op Glampink?

Als jij een ticket hebt voor een Glampink-accommodatie heb je géén los parkeerticket nodig. Bij de Glampink zit namelijk een parkeerticket voor de speciale Glampink-parkeerplaats (direct naast de Glampink) inbegrepen!

Touringcar Retourtickets

Reis met een touringcar van en naar Pinkpop!

  • Heen- en terugreizen per dag of weekend
  • Vanaf € 21,- per retour

 

touringcar ticket(s) bestellen