Vervoer

We verwelkomen je dolgraag in Landgraaf! Hieronder lees je hoe je het snelst en meest duurzaam naar ons festivalterrein en de campings reist. 

De vervoersopties die Pinkpop aanbiedt zie je hieronder. Onderaan de pagina hebben we alle overige vervoersopties voor je opgesomd.

Overige vervoersopties

Carpoolen naar Pinkpop

Kom je met de auto? Zorg dan dat alle zitplaatsen benut worden door te carpoolen met mede-Pinkpoppers! Dat is gezelliger, goedkoper én beter voor het milieu. Carpoolen kan eenvoudig via onze carpoolpartner Slinger:

Zoek je zelf nog vervoer naar Pinkpop? Selecteer dan ‘meerijden’ en boek een plekje in de auto van een mede-Pinkpopper! 

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan de fiets! Dat is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files én je parkeert gratis voor de deur. Rondom de hoofdingang liggen zowel bewaakte als onbewaakte gratis fietsenstallingen.

Met het openbaar vervoer

Ten tijde van Pinkpop breiden NS en Arriva hun dienstregeling uit om zoveel mogelijk van jullie veilig thuis te brengen. De exacte dienstregeling wordt in het voorjaar bekend, maar je kunt rekening houden met extra ingezette ritten door Limburg en richting de randstad tot één uur na afloop van het festival.

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Met de taxi

Op de aangewezen taxi-standplaats staan na afloop van het festival elke dag taxi’s klaar. Hou er wel rekening mee dat dit een beperkt aantal taxi’s is t.o.v. het aantal bezoekers en je dus het beste vroeg klaar kunt gaan staan als je met een taxi naar huis wilt.

Gratis Festival-shuttle

Tijdens Pinkpop rijden er gratis pendelbussen tussen Station Landgraaf, ingang Camping B en het festivalterrein. Deze gratis bus rijdt op de volgende tijden:

 • Donderdag 20 juni: 15:00 – 23:00 uur
 • Vrijdag 21 juni: 10:00 – 23:00 uur
 • Zaterdag 22 juni: 10:00 – 23:00 uur
 • Zondag 23 juni: 10:00 – 23:00 uur
 • Maandag 24 juni: 07:00 – 14:00 uur

Er zijn dus drie haltes waar je kunt opstappen als er nog plaats is in de bus. 

Let op: deze gratis shuttle-service rijdt tot 23:00 uur. Na 23:00 uur moet je dus lopen of alternatief vervoer gebruiken.

Tijden onder voorbehoud

Toegankelijkheid mindervaliden

Samen met INTER zorgen we voor een toegankelijk festivalterrein en campings. Wil je gebruik maken van de faciliteiten voor mindervaliden zoals de MIVA-camping, MIVA-parking, MIVA Kiss & Ride of toestemming voor het meenemen van zorghulpmiddelen? Vraag dit dan aan via het aanmeldformulier van INTER.

Let op! Er zijn geen speciale festivaltickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of begeleiders. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Is jouw aanvraag voor een MIVA-parkeerkaart afgewezen? Dan kun je hierna nog altijd een parkeerticket voor de reguliere parking kopen! Hou er wel rekening mee dat je vanaf deze parkings altijd (een gedeelte) te voet moet afleggen.

Kiss & ride (afzetten of ophalen)

Er zijn ten tijde van het festival twee kiss & ride locaties ingericht: één voor dagbezoekers en één voor weekendbezoekers.

Dagbezoekers

 • Op loopafstand van het festivalterrein
 • Ingericht voor dagbezoekers of weekendbezoekers die niet blijven overnachten op een Pinkpop-camping
 • Afzetten en ophalen 24/7 bereikbaar
 • Te voet gele borden naar het festivalterrein en terugvolgen (max. 20 minuten lopen)
 • Locatie kiss & ride dagbezoekers 

Weekendbezoekers

 • Vlak bij P3 en Camping B
 • Ingericht voor campingbezoekers
 • Bereikbaar vanaf donderdagmiddag 20 juni
 • Gesloten van 22:00 uur tot 06:00 uur
 • Te voet gele borden naar het festivalterrein en terugvolgen (max. 15 minuten lopen)
 • Locatie kiss & ride weekendbezoekers

LET OP, zet in alle gevallen je navigatie uit en volg de gele borden ter plekke!

Tot hoe laat treinen uit Landgraaf?

De exacte dienstregeling wordt in het voorjaar bekend, maar je kunt rekening houden met extra ingezette ritten door Limburg en richting de randstad tot één uur na afloop van het festival.

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Faciliteiten elektrisch vervoer?

In 2024 bieden wij geen faciliteiten aan voor het opladen van elektrische auto’s en/of accu’s van elektrische fietsen.

Shuttlebus van campings naar festivalterrein?

Ja! Er rijden tijdens gratis pendelbussen tussen Station Landgraaf en het festivalterrein. De exacte routes, haltes en tijden van deze gratis bussen maken we vlak voor het festival bekend.

Let op: dit is niet de Parking-shuttle naar P6!

Meer over parkeren

Looproutes tussen parkings, terrein en campings

Camping B

Vergeten parkeerticket te kopen?

Je kunt op een later moment nog steeds een parkeerticket aanschaffen. Let daarbij wel op het soort ticket dat je koopt; er zijn namelijk parkeertickets voor dagbezoekers (P6) en parkeertickets voor weekendbezoekers (P3 en P5).

Bekijk onze parking-info, daar kun je ook direct een ticket aanschaffen!

Slapen in voertuig?

Het is niet toegestaan om te overnachten op een van onze parkeerplaatsen. Deze zijn ingericht om te parkeren en niet om te overnachten.

Let op: Pinkpop is een tentenfestival. Auto’s, campers, caravans en vouwwagens, worden niet op de festivalcampings toegelaten.

Hoe koop ik een Wilhelmina Sky Deck-parkeerticket?

Je kunt in het bestelproces van jouw Wilhelmina Sky Deck-ticket ook een parkeerticket kopen waarmee je dicht bij het festivalterrein parkeert. Deze dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces.

Hoe claim ik een Glampink-parkeerticket?

Een Glampink-parkeerticket zit inbegrepen bij de totaalprijs van een Glampink-accommodatie. De parkeerplaats ligt vlak naast de Glampink en vanaf jouw auto is het max. 5 minuten lopen tot jouw accommodatie.

Let op: Dit parkeerticket dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces! Ben je dit vergeten? Mail ons dan o.v.v. jouw order- en klantnummer.