Tickets

Reis af naar Landgraaf om de grootste acts van dit moment live te zien, nieuw talent te ontdekken in de tofste area’s op Megaland en je onder te dompelen in de Limburgse gezelligheid!

De 52e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023. De ticketverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl, het enige en officiële verkoopkanaal van Pinkpop 2023. Hieronder vind je alle informatie over de soorten tickets!

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop tickets is www.ticketmaster.nl. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

Handig om te weten

 • Per transactie geldt een maximum van 8 tickets.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop-campings.
 • Een dagticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.
 • Op de verkoop van de tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.

Dag-tickets

Een volledige festivaldag op Megaland!

 • Vrijdag 16 juni € 135,-
 • Zaterdag 17 juni € 135,-
 • Zondag 18 juni € 135,-

Let op! Een dag-ticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dag-tickets. Wil je feesten op de campings? Dan heb je een weekendticket nodig!

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

dag-ticket(s) bestellen

Weekendtickets

Drie festivaldagen en (after)party’s op de camping!

 • Donderdag 15 t/m maandag 19 juni € 275,-

 

Een weekendticket geeft toegang tot het festivalterrein van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni. Ook kun je hiermee vanaf donderdag 15 juni om 18:00 uur tot maandag 19 juni 12:00 uur naar camping A, B en C.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

weekendticket(s) bestellen

Wilhelmina Sky Deck-tickets

Tilt de Pinkpop-ervaring naar topniveau!

 • Dag-tickets Wilhelmina Sky Deck € 370,- [UITVERKOCHT]
 • Weekendtickets Wilhelmina Sky Deck € 840,- [UITVERKOCHT]

Let op! Het Wilhelmina Sky Deck is alleen toegankelijk per trap. Alleen Sky Deck weekendtickets geven toegang tot de camping(s). Meer info over de arrangementen van het Sky Deck lees je hier.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 15,- servicekosten per ticket en BTW. 

Sky Deck Ticket(s) bestellen

Collector Cards

Een collector’s item voor bij de verzameling!

 • Collector Card € 7,95

Let op! De collector card geeft géén toegang tot het festivalterrein of de campings. Toegang krijg je enkel op vertoon van een geldig e-ticket. De collector card is een mooi en persoonlijk souvenir van de 52e editie van Pinkpop.

collector card bestellen

Glampink tickets

Luxe, gezellige en rustige accommodaties!

 • [UITVERKOCHT] 2-, 4- en 5-persoons luxe accommodaties
 • Van € 150 tot € 439,50 per persoon per weekend

Let op! Een Glampink ticket geeft géén toegang tot het festivalterrein. Om toegang te krijgen tot het terrein heb je een geldig e-ticket nodig.

Festitent op Camping B

Huur een kant-en-klare tent! 

 • [UITVERKOCHT] 1-, 2- en 4-persoonstenten
 • Vanaf € 13,75 per persoon per nacht

Let op! De kant-en-klare tenten van FestiTent zijn opgebouwd op Camping B. Toegang tot Camping B krijg je alleen op vertoon van een geldig weekendticket.

Touringcar Retourtickets

Reis met een touringcar van en naar Pinkpop!

 • Heen- en terugreizen per dag of weekend
 • Vanaf € 21,- per retour

Dagreizen en weekendreizen: boek de laatste stoelen, er zij nog enkele opstaplocaties beschikbaar

touringcar ticket(s) bestellen

Kluisjes

Bestel alvast een kluisje op het festivalterrein!

 • € 7,- per dag (excl. € 0,75 servicekosten)
 • € 15,- voor het gehele weekend (excl. € 0,75 servicekosten)

Na het plaatsen van een bestelling krijg je een bevestigingsmail. Op de ochtend van jouw gekozen dag(en) of weekend krijg je om 08:00 uur de unieke codes van jouw kluisje via de mail.

kluisje(s) bestellen

Bezorgkosten Tickets

Tickets voor Pinkpop kun je enkel online bestellen via www.ticketmaster.nl. Vervolgens heb je een aantal opties voor het ontvangen van jouw ticket(s):

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Collectorcard (€ 7,95) – Per post ontvangen voor festival

Telefonisch tickets bestellen

Je kunt jouw ticket(s) ook telefonisch bestellen via Ticketmaster:

 • Vanuit Nederland: 0900-300 1250, Ticketmaster ticketlijn (€ 0,60 per minuut)
 • Vanuit het buitenland: +31 (0)88 123 24 25

Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, van 12.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Telefonisch bestellen kan tot twee dagen voor Pinkpop. Je betaalt door een Accept Email, waarbij je een e-mail met informatie ontvangt om online de betaling te verrichten. Vervolgens ontvangt je de tickets als E-ticket.

Dagkassa

Mocht het zo zijn dat de 52e editie van Pinkpop niet uitverkocht is, dan verkopen we tickets bij de dagkassa. Die ligt bij de hoofdingang van het festivalterrein op het Pinkpop-Plein.

Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

Doorverkooptickets

Ticketmaster, ons officiële en enige verkoopkanaal, heeft een nieuwe service: ‘doorverkooptickets’. Hierdoor kun je veilig en eerlijk je eigen Pinkpop ticket doorverkopen of een niet-meer-beschikbaar ticket van een andere fan overnemen.

Verkopen?

Het aanbieden van je ticket is heel makkelijk:
1. Log in bij je Ticketmasteraccount
2. Selecteer het ticket dat je wilt verkopen en klik op de ‘verkoop’ knop
3. Bepaal je verkoopprijs.

Je ticket is hierna direct beschikbaar voor andere fans!

Kopen?

Op de Pinkpop evenementpagina’s van Ticketmaster vind je onder ‘Andere opties’ de tickets die beschikbaar gesteld zijn door andere fans. Ook kun je je inschrijven op de wachtlijst. Zodra er tickets beschikbaar komen ontvang je een mail vanuit Ticketmaster. De wachtlijst-optie komt tevoorschijn wanneer je bij een regulier ticket op ‘doorgaan’ klikt.

Doorverkooptickets worden na verkoop bij de verkoper onklaar gemaakt. De koper ontvangt een nieuw ticket met een nieuwe barcode.

Kijk hier wanneer je nog vragen hebt over doorverkooptickets.

Let op: Het doorverkopen van parkeertickets is niet mogelijk, deze kun je na verkoop van je festivalticket onklaar laten maken waarop je het tegoed teruggestort krijgt.

 

Kan ik een weekendticket delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou daarnaast ook je ticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Wat is de minimumleeftijd voor Pinkpop?

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te mogen bezoeken is 12 jaar.

Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar mogen alleen mee naar Pinkpop onder begeleiding en in bezit van een geldig festivalticket. Om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen.

We raden het dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal bezocht wordt.

Is er ook fysieke kaartverkoop?

Nee, de kaartverkoop van Pinkpop 2023 verloopt volledig online. Er zijn dus geen fysieke verkoopadressen.

Maakt de naam op het ticket uit?

Op jouw festivalticket(s) staat de naam van degene die de tickets gekocht heeft. Dit is geen enkel probleem bij het betreden van het festivalterrein. Je hoeft dus niet samen met deze persoon naar binnen te komen of de naam te wijzigen als deze persoon niet (meer) mee kan.

Kaarthouders verplaatste 51e editie

Bezoekers die hun ticket(s) hebben behouden tijdens de verplaatsing van de 51e editie hebben recht op voorrang. Zij krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

Toegang tot pre-sale

Bezoekers die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van Pinkpop krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

De pre-sale voor de 52e editie van Pinkpop heeft al plaatsgevonden. Heb jij de pre-sale gemist? Volgend jaar kun je weer gebruikmaken van de pre-sale als je voldoet aan bovenstaand verhaal.

Geldigheid voucher

Tussentijds is de looptijd van het tegoed/de voucher in overleg met diverse instanties verlengt. De voucher (en dus het tegoed) blijft 5 jaar geldig. Je kunt jouw voucher dus inzetten voor het kopen van tickets voor Pinkpop 2023 of zelfs 2024! Ook krijg je als voucher houder toegang tot de pre-sale van Pinkpop 2023, waarmee je dus voorrang krijgt op de kaartverkoop zodat je zeker kan zijn van een ticket.

Mocht je geen gebruik willen maken van de voucher dan is het ook mogelijk om een refund te vragen via info@pinkpop.nl (o.v.v. jouw klant- en ordernummer). Hiermee vervalt dan wel het recht op voorrang bij de kaartverkoop.

Kan mijn toegang tot de pre-sale vervallen?

Als je dit jaar besluit geen tickets voor Pinkpop te kopen dan zouden we uiteraard heel erg jammer vinden, maar dat verandert niets aan jouw voorrang voor 2024 en 2025. Deze blijft gewoon staan en ook dan krijg je opnieuw toegang tot de pre-sale.

Let op! Besluit je om in plaats van jouw voucher te behouden een refund aan te vragen, dan vervalt jouw recht op toegang tot de pre-sale.