Park & Train

Samen met Q-park bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren in een Q-Park parkeergarage in onze buurgemeente Heerlen. Zo kun je comfortabel en op eigen gelegenheid reizen en leg je het laatste stukje zorgeloos met de trein af!

Er zijn zes verschillende Q-Park parkeerplaatsen in Heerlen waar je tegen gereduceerd tarief kunt parkeren. De loopafstanden vanaf deze parkeergarages tot Station Heerlen variëren tussen de 2 en 16 minuten.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het reserveren van je treinkaartje en het nagaan van de kosten hiervoor!

Hieronder lees je meer info over jouw exacte reis vanaf de parkeerplaats in Heerlen.

Met het openbaar vervoer

Ten tijde van Pinkpop breiden NS en Arriva hun dienstregeling uit om zoveel mogelijk van jullie veilig thuis te brengen. De exacte dienstregeling wordt in het voorjaar bekend, maar je kunt rekening houden met extra ingezette ritten door Limburg en richting de randstad tot één uur na afloop van het festival.

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Gratis Festival-shuttle

Tijdens Pinkpop rijden er gratis pendelbussen tussen Station Landgraaf en het festivalterrein. De exacte routes, haltes en tijden van deze gratis bussen maken we vlak voor het festival bekend.

Let op: dit is niet de Parking-shuttle naar P6!

Hoe ver is Q-Park Heerlen naar Station Heerlen?

Er zijn zes verschillende Q-Park parkeerplaatsen in Heerlen waar je tegen gereduceerd tarief kunt parkeren. De loopafstanden vanaf deze parkeergarages zijn als volgt:

  • 2 minuten: Q-Park Teleparking
  • 4 minuten: Q-Park Corio Center
  • 8 minuten: Q-Park Raadhuisparking
  • 10 minuten: Q-Park ’t Loon
  • 11 minuten: Q-Park De Klomp
  • 16 minuten: Q-Park Putgraaf

Tot hoe laat treinen uit Landgraaf?

De exacte dienstregeling wordt in het voorjaar bekend, maar je kunt rekening houden met extra ingezette ritten door Limburg en richting de randstad tot één uur na afloop van het festival.

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!