Op deze pagina lees je alle praktische informatie over Pinkpop 2025 en krijg je antwoord op de meest gestelde vragen. 

Ticketverkoop

Mobiele tickets

Tickets voor Pinkpop kun je enkel online bestellen via www.ticketmaster.nl. Jouw mobiele tickets verschijnen automatisch in je Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app) na aankoop van je tickets.

Let op: je ontvangt dus géén PDF van jouw ticket(s) in de mail. Je ticket is mobiel en staat klaar in jouw Ticketmaster account. Ticketmaster legt hier nog eens uit waarom mobiele tickets zo handig en duurzaam zijn.

Handig om te weten

  • Per transactie kun je maximaal 8 tickets kopen
  • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen
  • Je ontvangt een mobiel ticket. Alles daarover lees je hier
  • De adviesleeftijd om Pinkpop(-campings) zonder begeleiding te bezoeken is 16 jaar. We raden bezoekers onder deze leeftijd aan begeleid te worden door een volwassene
  • Een dag-ticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook voor combinaties van twee of drie dag-tickets
  • Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster
  • Op de verkoop van Pinkpop-tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing

Goed voorbereid tickets kopen

Hieronder lees je onze beste tips voor de digitale wachtrij van Pinkpop 2025:

  • Zorg dat je alvast een account hebt op Ticketmaster.nl. Dat doe je hier
  • Log in op jouw account en zorg dat je klaar zit met de juiste ticket-links voor je
  • Op zaterdag 23 november om 10:00 uur gaan de virtuele poorten open en krijg je een willekeurige plek in de ‘wachtrij’. Ververs je pagina niet meer vanaf dit moment!
  • Selecteer jouw ticket(s) en klik op ‘doorgaan’
  • Reken je ticket(s) af en deel je vreugde met ons via onze social media kanalen!
  • Je tickets zijn terug te vinden in ‘Mijn Account’ via de Ticketmaster-app of ticketmaster.nl

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop-tickets is www.ticketmaster.nl. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster.

Dag kassa

Als er ten tijde van het festival nog tickets beschikbaar zijn, verkopen we deze bij de dag kassa. De dag kassa ligt bij de hoofdingang van ons festivalterrein op het Pinkpop-Plein.

Let op! Tickets aan de dag kassa zijn duurder dan in de voorverkoop.

Geen tickets ontvangen, wat nu?

Het klopt dat je geen tickets meer in je e-mail ontvangt of een PDF van je ticket kunt uitprinten. Je koopt namelijk een mobiel ticket. Dit ticket verschijnt automatisch in je Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app) na aankoop van je tickets.

Vragen over mobiele tickets? Ticketmaster legt alles hier nog eens uit!

Polsbandje ontvangen

Verblijf je op een van onze campings?

  • Dan ontvang je bij aankomst een polsbandje op vertoon van je weekendticket.
  • Let op! Glampink bezoekers halen hun bandje op bij de Glampink, en dus niet Camping A, B of C.

 

Heb je een weekendticket, maar blijf je níet kamperen?

  • Ook dan krijg je een polsbandje! Deze ontvang je direct na het scannen van jouw (geldige) weekendticket bij de hoofdingang van ons festivalterrein.

 

Heb je een dag-ticket voor het Tuinterras of Wilhelmina Sky Deck?

  • Dan krijg je een polsbandje! Deze ontvang je direct na het scannen van jouw (geldige) ticket bij de hoofdingang van ons festivalterrein.

Toegankelijkheid op Pinkpop

Extra Toegankelijk

Samen met INTER zorgen we voor een extra toegankelijk (EXTO) festivalterrein en campings. Wil je gebruik maken van onze EXTO-faciliteiten zoals de EXTO- camping, parkeerplaats, kiss & ride of toestemming voor het meenemen van zorghulpmiddelen? Vraag dit dan aan bij INTER via het aanmeldformulier voor extra toegankelijkheid.

Let op! Er zijn geen speciale festivaltickets voor bezoekers die extra toegankelijkheid behoeven verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen of hun begeleiders. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Is jouw aanvraag voor een EXTO parkeerkaart afgewezen? Dan kun je hierna nog altijd een parkeerticket voor de reguliere parking kopen! Hou er wel rekening mee dat je vanaf deze parkings altijd (een gedeelte) te voet moet afleggen.

Extra toegankelijke (EXTO) faciliteiten op het terrein

Ingang festivalterrein
Er is een aparte, brede en minder drukke ingang naast onze hoofdingang. Hier mag je samen met één begeleider gebruik van maken. Blindengeleide- en assistentiehonden worden op zowel het festivalterrein als op de camping toegelaten.

Verhoogde platformen
Bij de South Stage, North Stage en Tent Stage staat een kijkplatform waar rolstoelgebruikers en mensen met krukken (evt. met één begeleider) kunnen genieten van hun favoriete acts. Het platform is vanzelfsprekend bestemd voor mensen met een beperking. Als het te druk wordt op het platform verzoeken Inter-assistenten begeleiders om het platform te verlaten.

Aangepaste toiletten
Er zijn bij elke toiletgroep op het festivalterrein aangepaste toiletten aanwezig. Naast ieder kijkplatform staat ook een aangepast toilet. Daarnaast zijn er Inter-assistenten aanwezig op het festivalterrein die – waar nodig – een handje kunnen helpen met een toiletbezoek, eten of drinken of een probleem met jouw rolstoel.

Wil jij gebruik maken van deze faciliteiten? Vul dan het aanmeldformulier van INTER in.

Extra toegankelijke Camping

Een gedeelte van Camping A is zo ingericht dat bezoekers die extra toegankelijkheid behoeven ook op onze festivalcamping kunnen overnachten. De extra toegankelijke camping is voorzien van o.a. verbrede toiletten en douches. Je kunt een plek op de extra toegankelijke camping aanvragen via het aanvraagformulier van INTER.

Let op: een aanvraag betekent niet automatisch dat je ook op de extra toegankelijke camping kunt slapen. Elke aanvraag wordt individueel bekeken om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk toe te bedelen.

Extra toegankelijk Parking en Kiss & Ride

Er wordt zo dicht mogelijk bij de ingang van het festivalterrein en Camping A een parkeerplaats voor bezoekers die extra toegankelijkheid behoeven ingericht. Toegang hiervoor vraag je aan via INTER. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met je aanvraag!

Wil jij gebruik maken van de extra toegankelijke Kiss & Ride? Vraag dit dan aan bij INTER via het aanmeldformulier voor extra support.

Blindengeleide- en assistentiehonden toegestaan

Deze trouwe helpers worden op zowel het festivalterrein als op de campings toegelaten!

Speciale voeding of medicatie meenemen

Medicijnen zijn alleen toegestaan in combinatie met een medicijnpaspoort (kosteloos verkrijgbaar bij iedere apotheek, houd rekening met een aanvraagtijd van ca. 3 weken) of actueel medicatieoverzicht (kosteloos bij de apotheek op te vragen of digitaal zelf te downloaden) evenals benodigdheden voor het toedienen van deze medicatie. Bij de extra toegankelijke ingang van de Locatie controleert Inter de medicijnen, omdat medicijnen ook als drugs of verdovende middelen gebruikt kunnen worden.

Medicatie of voeding die gekoeld moeten worden, kun je afgeven bij de EHBO-post naast de South Stage of de EHBO-posten op de campings.

Vaste Gast-Ticket niet nodig op EXTO-Camping

Dit is namelijk al een aangewezen plek op Camping A en staat dus los van het Vast Gast-Ticket. Om gebruik te maken van de EXTO-Camping, dien je een aparte aanvraag te doen via het aanvraagformulier van INTER.

Kolfruimte aanwezig

Op het festivalterrein is er een kolfruimte ingericht bij onze EHBO-post naast de South Stage. In deze ruimte is het ook mogelijk om melk gekoeld te bewaren. De beveiliging is op de hoogte van deze regeling en staat het toe dat je een kolfapparaat meeneemt op het festivalterrein.

Op alle campings kun je bij de reguliere EHBO-post kolven en de melk gekoeld bewaren.

Festivalterrein

Locatie festivalterrein

In 2025 vindt Pinkpop voor de 36e keer plaats op het vertrouwde festivalterrein Megaland in Landgraaf, gelegen aan de Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf.

Huisregels festivalterrein

De huisregels van het festivalterrein van Pinkpop 2025 lees je hier. Goed om te weten is dat je met het kopen van je ticket automatisch akkoord bent gegaan met het volgende:

  • De adviesleeftijd op Pinkpop is 16 jaar. We raden bezoekers onder deze leeftijd aan begeleid te worden door een volwassene
  • Per persoon is een lege drankverpakking van maximaal 0,5 liter toegestaan. Deze kan je op het festivalterrein bijvullen bij een van de waterpunten
  • Je kunt aan de hoofdingang van het terrein worden gefouilleerd
  • De politie is aanwezig op ons festival om te controleren op het illegaal verhandelen van producten
  • Er is cameratoezicht op het festivalterrein
  • Er worden beeld- en/of geluidsopnames gemaakt door artiesten en de organisatie
  • Roken op Pinkpop is alleen toegestaan in de open lucht (niet in tenten en/of onder overkappingen)
  • De organisatie kan bij de ingangscontrole niet toegestane voorwerpen weggooien of in beslag nemen
  • Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en/of consumeren
  • Illegale verkoop aan derden is verboden

Wel/niet toegestaan op het festivalterrein

Wat er precies wel en niet is toegestaan op ons festivalterrein, lees je in de huisregels van Pinkpop 2025. De belangrijkste punten hebben we hieronder alvast voor je uitgelicht:

Ja, wel toegestaan:

  • Per persoon is een lege drankverpakking van maximaal 0,5 liter toegestaan. Deze kan je op het festivalterrein bijvullen bij een van de waterpunten;
  • (Digitale) compact camera’s (zonder afneembare lens) en cameratelefoons zijn toegestaan op het festivalterrein;
  • Gesealde, dichte navulverpakkingen voor e-sigaretten worden alleen op de campingterreinen toegestaan met een maximum 50 ml aan vloeibare (plastic) navullingen;
  • Kleine tassen met een formaat van maximaal A4 x maximaal 10 cm dik of linnen tasjes bestaande uit 1 vak zijn uitgezonderd;
  • Poncho’s;
  • Powerbank, max. telefoonformaat, voor eigen gebruik;
  • Vlaggenstokken (max. 2 cm dik en 1,5 m lang);
  • Vloerkleedje;
  • Zonnebrandcrème, deo’s en parfum;

 

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende van de security bij de ingang.

Nee, niet toegestaan:

  • Batterijen/accu’s (uitgezonderd kleine powerbank voor mobiele telefoons en medische toepassingen);
  • Blik;
  • Campingartikelen (zoals hamers en tentstokken);
  • Drank en eten in welke verpakking dan ook;
  • Droogijs;
  • Drugs;
  • Fakkels;
  • Fietsen, steps, skateboarden;
  • Flyers, stickers en ander promotiemateriaal;
  • Gasinstallaties en gasflessen;
  • Geestverruimende middelen (waaronder o.a. lachgaspatronen);
  • Generatoren;
  • Giftige, brandbare of explosieve materialen;
  • Glas, glazen flessen
  • Glow sticks, ‘fairy lights’, laserpennen en ander licht met gebundelde straal;
  • Graffiti;
  • GoPro’s;
  • Lampenolie;
  • LED foamsticks;
  • (Huis)dieren;
  • Kartonnen/papieren borden met opschrift;
  • (Inklapbare) buggy’s;
  • (Al dan niet inklapbare) stoelen of krukjes
  • Luchtkussens en andere opblaasbare voorwerpen en meubels zoals poefjes e.d. (incl. lamzac);
  • Markers (dikke onuitwisbare viltstift);
  • Naalden;
  • Navullingen van e-sigaretten;
  • Onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV en drones);
  • Paraplu’s en parasols;
  • Plastic (bouw)zeil;
  • Portofoons;
  • Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (waaronder alle spiegelreflex camera’s en camera’s met afneembare lenzen)
  • Rolstoelen, rollators, scootmobielen en andere noodzakelijke voorwerpen om zich voort te bewegen (enkel met medische noodzaak en toestemming vooraf via INTER);
  • Selfiesticks;
  • Spandoeken;
  • Spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo’s en parfum);
  • Toeters, gashoorns en andere hinderlijke geluidsmakers;
  • Voetbalshirts, club gerelateerde of provocerende uitingen, provocerende en/of gezicht bedekkende kleding
  • Vuurwerk, flares, laserpennen en ander licht met gebundelde straal;
  • Wandelstokken (m.u.v. medische krukken, enkel op aanvraag );
  • Wapens, kettingen (m.u.v. kettingen aan broeken of sieraden) of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren;
  • En overige gevaarlijke voorwerpen.

 

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende van de security bij de ingang

Drank en drugs

  • Het is voor bezoekers van Pinkpop onder de 18 jaar verboden om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol te geven aan bezoekers onder de 18 jaar. Sterke drank is voor iedereen verboden. Na een eerste waarschuwing volgt bij een tweede overtreding verwijdering van het festivalterrein. Op verzoek van Pinkpop-personeel, security of andere bevoegden dien je een ID-bewijs te kunnen tonen om je leeftijd vast te stellen. Lijk je jonger dan 25 jaar, dan wordt om je legitimatiebewijs gevraagd. Je kunt, indien je 18 jaar of ouder bent, een 18+ bandje krijgen bij de Recepties op de campings of bij de infobalie en dranktenten op het festivalterrein.
  • Roken is alleen toegestaan in de openlucht en niet in gebouwen, tenten of onder overkappingen. Bezoekers jonger dan 18 jaar kunnen op Pinkpop geen tabak kopen.
  • Het is volgens de Nederlandse wet verboden om drugs bij je te hebben of te verhandelen. De politie hanteert een zero tolerance-beleid, wat inhoudt dat drugs op Pinkpop ten strengste zijn verboden en er gevolgen zullen zijn bij het op zak hebben of het gebruik ervan. Politie en organisatie kunnen de bagage hierop doorzoeken en mensen fouilleren.
  • Koop geen drugs, gebruik geen drugs, rook niet en drink matig, zodat je meer kans maakt om Pinkpop 2026 (de 55e editie!) en volgende jaren te halen.

Eten en drinken op het festivalterrein

Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan op Pinkpop (tenzij medisch noodzakelijk).

  • Lege drankverpakking van maximaal 0,5 liter zijn toegestaan op het festivalterrein
  • We delen in samenwerking met WML gratis water uit op diverse punten op het terrein. Laat je waterzakje, flesje of bekertje hier gratis (na)vullen met heerlijk Limburgs drinkwater! Je kunt hier ook een opvouwbaar Pinkpop-waterzakje kopen. Dat is erg praktisch om water bij je te dragen en het is ook nog eens een leuk souvenir
  • De kwaliteit van het eten op Pinkpop is enorm hoog en het assortiment groeit elk jaar weer
  • Op het hoofdterrein vind je heerlijke frietjes, snacks, kebab, pizza en ander festival eten
  • Op de Kalm Aan Baan vind je bij de foodtrucks veel exotische gerechten en een ruime keuze aan biologische, glutenvrije, vegetarische en veganistische exotische catering, allemaal liefdevol bereid door authentieke cateraars
  • Speciale voeding of medicatie kun je mee nemen via de EXTO ingang. Neem daarvoor wel een medische verklaring (of verklaring van jouw dokter) mee
  • Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en/of consumeren. Bezoekers ouder dan 18 jaar wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van Pinkpop personeel, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld
  • Als je jonger dan 25 jaar lijkt, wordt er door ons personeel om je legitimatiebewijs gevraagd. Blijk hieruit dat je 18 jaar of ouder bent? Dan kun je een 18+ bandje krijgen! Deze krijg je bij de bar en infobalie op het festivalterrein. Op de campings kun je deze bij de bar of supermarkt ontvangen
  • Er zijn voldoende alcoholvrije varianten op het festival! Neem een heerlijk alcoholvrij biertje in het Brand Bierlokaal of een mocktail bij een van onze cocktail bars

Kluisjes op het festivalterrein

Bestel vooraf eenvoudig een kluisje en berg je spullen veilig op binnen het festivalterrein van Pinkpop! De kluisjes zijn binnen het festivalterrein gelegen, dicht in de buurt van de hoofdingang. Controleer HIER goed wat je wel en niet mag meenemen vóór je naar Pinkpop komt!

Kluisjes op de campings (incl. stroom) reserveer je hier!

Oplaadservice festivalterrein van Pinkpop

Op festivalterrein van Pinkpop kan je gebruikmaken van de oplaadservice. Hier huur je een powerbank om je telefoon mee op te laden. Deze powerbank kan je dan weer inleveren op de camping of op het festivalterrein. We hebben voor jou een kabeltje tegen een kleine vergoeding, maar je kan ook je eigen USB kabeltje meenemen.

Alpine gehoorbescherming

Met onze partner Alpine gehoorbescherming haal je meer plezier uit de dingen die je graag doet, zoals het genieten van live muziek. Daarom heeft het A-merk speciale oordoppen met filters ontwikkeld, die ervoor zorgen dat het geluid niet vervormt en dat de muziekbeleving geweldig blijft. De Alpine oordoppen hebben speciale muziekfilters. Zo hoor je de muziek en gesprekken nog altijd supergoed, én bescherm je jouw gehoor.

Toegankelijkheid voorvak

Iedereen heef toegang tot het voorvak, zolang er plek is. Dit wordt terplekke in de gaten gehouden door security, het kan dus zijn dat de poorten op een gegeven moment dicht gaan.

Let op: Het voorvak is niet toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator

Toegang tot voorvak met Wilhelmina Sky Deck-ticket

Bij een Wilhelmina Sky Deck-ticket zit toegang tot het voorvak van de South Stage en North Stage inbegrepen. Hiermee ben jij dus – op vertoon van jouw Sky Deck bandje – gegarandeerd van een plekje in het voorvak tijdens het optreden van jouw favoriete artiest(en) op de North Stage en South Stage.

Let op: het voorvak is niet toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator.

Eigen drinkverpakking toegestaan

  • Het is toegestaan om een lege drankverpakking van maximaal 0,5 liter mee te nemen
  • Neem jij een wegwerpverpakking mee? Dan zit er waarschijnlijk statiegeld op, dus neem je dit ook weer mee terug naar huis en deponeer het bij het juiste recyclepunt!
  • Je kunt jouw drankverpakking bijvullen met gratis drinkwater bij de diverse WML-waterpunten. Zijn deze punten druk? Dan kun je jouw drankverpakking ook bijvullen met het drinkwater bij de toiletten.

Gevonden voorwerpen

Voorwerp gevonden op het festivalterrein?
Breng deze naar de dag kassa op het festivalterrein!

Voorwerp gevonden op de camping?
Breng deze naar de campingreceptie!

Voorwerp verloren?
Dan kun je bij de campingreceptie, dag kassa of via www.pinkpop.nl/gevondenvoorwerpen navragen of we jouw voorwerp al gevonden hebben.

Alle gevonden voorwerpen worden dagelijks bij de campingrecepties en dag kassa verzameld. Na afloop van het festival worden alle voorwerpen overgedragen aan Gemeente Landgraaf. Je kunt dan nog steeds op www.pinkpop.nl/gevondenvoorwerpen zoeken naar jouw verloren voorwerp en deze ophalen bij Gemeente Landgraaf.

Campings

Reguliere campings

Dompel je onder in het Limburgse landschap! Onze reguliere campings (Camping A, Camping B en Camping C) zijn te bezoeken met een weekendticket én polsbandje. Hieronder lees je wat elke camping kenmerkt.

Wil je verzekerd zijn van een plekje op jouw favoriete camping? Koop dan een persoonsgebonden Vaste Gast Ticket.

Let op: Met een dag-ticket kun je geen gebruik maken van onze campings, ook niet in combinatie met twee of drie losse dag-tickets.

Glampink

Op onze Glampink vind je luxe, gezellige en rustige accommodaties. Zo kun jij Pinkpop optimaal ervaren zonder comfort te missen. De Glampink is namelijk de ultieme oase waar jij jezelf in alle rust kunt opladen voordat je weer fris naar het festivalterrein vertrekt (max. 25 minuten lopen). Neem je festivaloutfits, toilettas en oplader mee, dan verzorgen wij de rest!

Let op! Deze accommodaties zijn exclusief Pinkpop weekendticket, boek hier je festivalticket.

Camping A

Gezellig kamperen naast het festivalterrein! 

Camping A is gelegen op het Sportcomplex van VV Schaesberg.

Te herkennen aan: 

  • Naast het festivalterrein
  • Extra toegankelijke camping (aan te vragen via het aanvraagformulier van INTER).
  • P1 in de buurt

 

Uitgerust met: 

  • Receptie (o.a. infobalie, uitgiftepunt vuilniszakken en oplaadservice)
  • Toiletten en douches
  • Kluisjes
  • Eten en drinken
  • EHBO post
  • Ingerichte BBQ plek

 

Op loopafstand:

  • 10 minuten naar het festivalterrein
  • 20 minuten naar Station Landgraaf
  • 15 minuten naar P1
  • 30 minuten naar P2

Plattegrond Camping A

We zijn nog druk aan het tekenen! In het voorjaar wordt hier de plattegrond van Camping A geupload.

Camping B

De ultieme afterparty na het festivalterrein! 

Camping B is gelegen aan het glooiend terrein tussen de Einsteinstraat en de Mensheggerweg

Te herkennen aan:

  • Onze grootste camping
  • De Desperados Area en Jan’s Feestcafé
  • Standplaats van FestiTent
  • P1 en P2 in de buurt

 

Uitgerust met: 

  • Receptie (o.a. infobalie, innamepunt vuilniszakken en oplaadservice)
  • Toiletten en douches
  • Kluisjes
  • FestiTenten
  • Eten en drinken
  • EHBO post
  • Ingerichte BBQ plek

 

Op loopafstand:

  • 25 minuten naar het festivalterrein
  • 15 minuten naar Station Landgraaf
  • 10 minuten naar P1
  • 15 minuten naar P2

Plattegrond Camping B

We zijn nog druk aan het tekenen! In het voorjaar wordt hier de plattegrond van Camping B geupload.

Camping C

Rustig kamperen en even afschakelen!

Camping C is gelegen langs de Dr. Calsstraat en Delleweg

Te herkennen aan:

  • Rustige camping
  • P2 in de buurt

 

Uitgerust met:

  • Receptie (o.a. infobalie, innamepunt vuilniszakken en oplaadservice)
  • Toiletten en douches
  • Kluisjes
  • Eten en drinken
  • EHBO post
  • Ingerichte BBQ plek

 

Op loopafstand: 

  • 35 minuten naar het festivalterrein
  • 15 minuten naar Station Landgraaf
  • 20 minuten naar P1
  • 10 minuten naar P2

Plattegrond Camping C

We zijn nog druk aan het tekenen! In het voorjaar wordt hier de plattegrond van Camping C geupload.

Extra toegankelijke Camping

Een gedeelte van Camping A is zo ingericht dat bezoekers die extra toegankelijkheid behoeven ook op onze festivalcamping kunnen overnachten. De extra toegankelijke camping is voorzien van o.a. verbrede toiletten en douches. Je kunt een plek op de extra toegankelijke camping aanvragen via het aanvraagformulier van INTER.

Let op: een aanvraag betekent niet automatisch dat je ook op de extra toegankelijke camping kunt slapen. Elke aanvraag wordt individueel bekeken om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk toe te bedelen.

De beste campingervaring

Vaste Gast-Ticket

Wil jij verzekerd zijn van een plekje op jouw favoriete camping? Boek dan een persoonsgebonden Vaste Gast-Ticket voor slechts € 5,-! Dit ticket garandeert een willekeurige plek op jouw favoriete camping. Onze camping crew houdt rekening met jouw komst en op moment van aankomst kijk je waar er op jouw favoriete camping een plekje vrij is.

Let op: je kunt dit ticket alléén kopen tijdens het bestelproces van jouw weekendticket als aanvullend artikel. Vergeet niet om een eigen ticket aan te schaffen per persoon binnen je vriendengroep! Het Vaste Gast-Ticket koop je namelijk per persoon, en niet per groep.

Meer info? Check het Vaste Gast-Ticket!

Groepsplekken

Kom je met een grote groep naar Camping A of B? Boek dan een groepsplek, zodat je met jouw hele vriendengroep bij elkaar kunt staan op een vast gedeelte van de camping. Dan hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je in de rij gaat staan of plek vrij te houden voor vrienden die later arriveren. Wel zo relaxed!

Let op: een groepsplek geeft géén directe toegang tot de campings. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geldig weekendticket voor het festival.

Meer info? Check de Groepsplekken!

Praktische informatie campings

Openingstijden campings

De campings van Pinkpop (Camping A, Camping B, Camping C en de Glampink) zijn geopend vanaf donderdag 19 juni om 15:00 uur tot maandag 23 juni 12:00 uur.

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Polsbandje ontvangen

Verblijf je op een van onze campings?

  • Dan ontvang je bij aankomst een polsbandje op vertoon van je weekendticket.
  • Let op! Glampink bezoekers halen hun bandje op bij de Glampink, en dus niet Camping A, B of C.

 

Heb je een weekendticket, maar blijf je níet kamperen?

  • Ook dan krijg je een polsbandje! Deze ontvang je direct na het scannen van jouw (geldige) weekendticket bij de hoofdingang van ons festivalterrein.

 

Heb je een dag-ticket voor het Tuinterras of Wilhelmina Sky Deck?

  • Dan krijg je een polsbandje! Deze ontvang je direct na het scannen van jouw (geldige) ticket bij de hoofdingang van ons festivalterrein.

Aankomst campings

Bekijk vooraf wat onze verschillende campings kenmerkt. Zo weet je op welke camping je wilt overnachten (of feesten!) en wat de beste route daarheen is.

  • Wil je voorkomen dat jouw favoriete camping vol is wanneer je aankomt? Boek dan een Vaste Gast-Ticket of groepsplek!
  • Bij aankomst krijg je toegang tot de camping op vertoon van je weekendticket, nadat er controle is uitgevoerd op onze huisregels en wat wel/niet toegestaan is op de campings
  • Voor bezoekers zonder Vaste Gast-Ticket of een Groepsplek hanteren we de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • Voor Vaste Gast-Tickets blijft er altijd plek vrij op de door hen gekozen camping
  • De organisatie van Pinkpop bepaalt te allen tijde waar je staat en of je moet opschuiven of verplaatsen als dit nodig is
  • De campings hebben samen voldoende capaciteit om alle weekend-tickethouders plek te bieden. Als je later of zonder Vaste Gast-Ticket komt heb je een beperktere keuze!

Kom je met de auto? Alle Pinkpop-parkeerplaatsen zijn vanaf donderdagmiddag 19 juni geopend. Meer informatie lees je hier.

Vertrek campings

Alle campings (Camping A, Camping B, Camping C en de Glampink) sluiten op maandag 23 juni om 12:00 uur.

  • Vanaf maandagochtend 07:00 uur start onze crew met het wekken van alle kampeerders
  • De campings worden om 12:00 uur vrijgegeven aan Gemeente Landgraaf en Gemeente Heerlen
  • Na 12:00 uur is er géén toezicht of security meer en kunnen ongewenste gasten het terrein betreden
  • Laat je spullen niet onbewaakt achter en zorg dat je vóór 12:00 uur met al je spullen de camping hebt verlaten

 

Join us on the road to zero waste!

  • Verzamel je afval in de daarvoor bestemde afvalzakken en deponeer deze in de Recycle Zones
  • Bij de campingreceptie haal je gratis vuilniszakken op en geef je overige bruikbare spullen af
  • Controleer bij vertrek of jouw kampeerplek leeg is en er geen materialen meer liggen die op een later moment de natuur en dieren van ons Limburgse landschap kunnen belemmeren
  • Wij recyclen alle ontvangen spullen (materiaal en eten/drinken) na afloop zo goed mogelijk en dragen deze over aan lokale doelen (denk aan voedselbanken of kringloopwinkels)

Gevonden voorwerpen

Voorwerp gevonden op het festivalterrein?
Breng deze naar de dag kassa op het festivalterrein!

Voorwerp gevonden op de camping?
Breng deze naar de campingreceptie!

Voorwerp verloren?
Dan kun je bij de campingreceptie, dag kassa of via www.pinkpop.nl/gevondenvoorwerpen navragen of we jouw voorwerp al gevonden hebben.

Alle gevonden voorwerpen worden dagelijks bij de campingrecepties en dag kassa verzameld. Na afloop van het festival worden alle voorwerpen overgedragen aan Gemeente Landgraaf. Je kunt dan nog steeds op www.pinkpop.nl/gevondenvoorwerpen zoeken naar jouw verloren voorwerp en deze ophalen bij Gemeente Landgraaf.

Geen camper of caravan camping

Auto’s, campers, caravans en vouwwagens worden niet op de festivalcampings toegelaten. Overnachten op onze parkeerplaatsen in eigen voertuigen is tevens niet toegestaan.

Faciliteiten op de campings

Campingprogramma

Op Camping A en B is er elke avond een uitgebreid afterparty-programma. Iedereen die een weekendticket + polsbandje (dus ook Tuinterras én Glampink-polsbandjes) heeft, kan genieten van ons uitgebreide campingprogramma.

Alle acts voor het feestplein (Camping A), de Desperados Area en Jan’s Feestcafé (Camping B) worden in het voorjaar bekendgemaakt.

Sanitaire voorzieningen campings

De toiletten op alle campings zijn gratis. Gebruik ze en laat wildplassen achterwege uit respect voor je mede kampeerders en de natuur! Warm douchen kan 24/7 op alle campings, tegen een kleine vergoeding (prijs wordt later bekend gemaakt).

Kluisjes op de campings

Je kunt vooraf een kluisje (incl. stroom) bestellen om je spullen veilig op te bergen binnen de camping. Na het plaatsen van jouw bestelling krijg je een bevestigingsmail. Enkele dagen voor het festivalweekend ontvang je een mail met de unieke code van jouw kluisje per mail.

Let op: de kluisjes liggen op het campingterrein. Controleer daarom vooraf wat je wel en niet mag meenemen volgens onze huisregels.

Kluisjes (excl. stroom) op het festivalterrein reserveer je hier.

Kolfruimte aanwezig

Op het festivalterrein is er een kolfruimte ingericht bij onze EHBO-post naast de South Stage. In deze ruimte is het ook mogelijk om melk gekoeld te bewaren. De beveiliging is op de hoogte van deze regeling en staat het toe dat je een kolfapparaat meeneemt op het festivalterrein.

Op alle campings kun je bij de reguliere EHBO-post kolven en de melk gekoeld bewaren.

Wel/niet toegestaan op campings

Wel/niet toegestaan op campings

Wat er precies wel en niet is toegestaan op onze campings, lees je in de huisregels van Pinkpop 2025. De belangrijkste punten hebben we hieronder alvast voor je uitgelicht:

Ja, wel toegestaan:

  • Per persoon mag niet meer dan 8 liter drank (totaal van de inhoud van alle verpakkingen, zowel non-alcoholisch als zwak-alcoholisch) in originele gesealde/gesloten drankverpakkingen worden meegenomen.
  • Eten en/of drank meenemen kan alleen de eerste keer dat je door de camping entree gaat;
  • Bestek;
  • Gesealde, dichte navulverpakkingen voor e-sigaretten worden alleen op de campingterreinen toegestaan met een maximum 50 ml aan vloeibare (plastic) navullingen;
  • Kleine gasflesjes met ventiel of schroefcartouches met een inhoud tot 250 gram toegestaan;
  • Lenzenvloeistof;
  • Powerbanks voor het opladen van mobiele telefoons of eenvoudige speakers (maximaal vermogen van 30w) mits hierbij in alle redelijkheid rekening wordt gehouden met medebezoekers;
  • Kleine hamers voor het installeren van tentharingen;
  • Tarp of zonnedoek zonder stokken;
  • Vlag en vlaggenstok (max. 2 cm dik en 1,5 m lang);
  • Wegwerpbarbecue voor eenmalig gebruik (alleen op de officiële BBQ plekken op de kampeerterreinen te gebruiken). Let op: m.u.v. de Glampink; daar is GEEN BBQ-plek en derhalve ook geen BBQ toegestaan;
  • Zakmes;
  • Zonnebrandcrème

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende van de security bij de ingang

Nee, niet toegestaan:

  • (Aanhang)wagentjes (m.u.v. opvouwbare bolderkarren);
  • Auto’s/campers/caravans/motoren;
  • Batterijen/accu’s (uitgezonderd kleine powerbank voor mobiele telefoons en medische toepassingen)
  • (Huis)dieren;
  • Droogijs;
  • Drugs;
  • Fakkels;
  • Fietsen, steps, skateboarden;
  • Fotocamera met verwisselbare lens ;
  • Gasinstallaties en grote gasflessen zijn niet toegestaan. Op de camping zijn alleen gasflesjes met ventiel of schroefcartouches met een inhoud tot 250 gram toegestaan;
  • Geestverruimende middelen (waaronder o.a. lachgaspatronen);
  • Geluidsinstallaties en gettoblasters (kleine (bluetooth) speakers zijn wel toegestaan);
  • Generatoren;
  • Giftige, brandbare of explosieve materialen;
  • Glas, glazen flessen;
  • Graffiti;
  • Lachgas;
  • Lampenolie;
  • Meubilair;
  • Naalden;
  • Onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV of drones);
  • Partytenten;
  • Portofoons;
  • Selfiesticks;
  • Sterke drank (meer dan 15% alcoholpercentage);
  • Voetbalshirts, club gerelateerde of provocerende uitingen, provocerende en/of gezicht bedekkende kleding
  • Vuurwerk, flares, laserpennen en ander licht met gebundelde straal;
  • Wapens, kettingen (m.u.v. kettingen aan broeken of sieraden) of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren;
  • En overige gevaarlijke voorwerpen.

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende van de security bij de ingang.

Eten en drinken op de campings

Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar de campings onder de volgende voorwaarden:

  • Alleen voor eigen gebruik
  • Afgestemd op een verblijf van drie dagen
  • Eten en/of drinken alléén meenemen bij eerste keer betreden van de camping entree
  • Polsbandje om? Dan mag je géén eten of drinken meer meenemen naar het campingterrein

 

Daarnaast is het volgende van kracht:

  • Lege drankverpakking van maximaal 0,5 liter zijn toegestaan op het festivalterrein
  • Maximaal 8 liter drank per persoon (totaal van de inhoud van alle verpakkingen, zowel non-alcoholisch als zwak-alcoholisch) in originele gesealde/gesloten drankverpakkingen
  • Op alle festivalcampings is voldoende gevarieerd eten en drinken te koop
  • Sterke drank (meer dan 15% alcoholpercentage) is niet toegestaan. Als de organisatie of de security dit toch ontdekt, volgt er inbeslagname. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing
  • Eten en drinken meenemen bestemd voor de verkoop is streng verboden
  • Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren. Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van Pinkpop personeel, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld
  • 18+ bandje: lijk je jonger dan 25 jaar, dan wordt om je legitimatiebewijs gevraagd, blijk je daaruit dat je 18 jaar of ouder bent, dan kun je een 18+ bandje krijgen bij de bars en infobalie op het festivalterrein en de supermarkt en bars op de Pinkpop-campings
  • Glas is niet toegestaan. Er wordt dan ook bij binnenkomst en ook tijdens de dagen streng gecontroleerd op het binnenbrengen van glas
  • Het is niet toegestaan eten en/of drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen van de camping het festivalterrein op

Huisregels campings

De huisregels van de campings van Pinkpop 2025 lees je hier. Goed om te weten is dat je met het kopen van je ticket automatisch akkoord bent gegaan met het volgende:

  • De adviesleeftijd op onze campings is 16 jaar. We raden bezoekers onder deze leeftijd aan begeleid te worden door een volwassene
  • Je accepteert de beperkingen van een festivalcamping
  • Illegaal kamperen buiten op en buiten onze campings is verboden
  • Auto’s, campers, caravans en vouwwagens worden door de organisatie niet op de festivalcampings toegelaten. Parkeren doe je op onze parkeerplaatsen en overnachten op onze campings
  • De grootte van de tent komt overeen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dat betekent: niet met twee personen in een grote legertent
  • Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol en/of drugs kopen en/of consumeren
  • Afval wordt verzameld in vuilniszakken die je ontvangt bij het betreden van de camping en ingeleverd bij de daarvoor bestemde recycle zones

Maximale afmetingen tent

De grootte van een tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet met twee personen in een grote legertent kunt overnachten, maar wel in een tweepersoonstent.

Op welke camping kan ik mijn tent opzetten

Een weekendticket geeft toegang tot alle reguliere campings (A, B en C), mits plek beschikbaar! Jouw festivalticket is niet aan één specifieke camping verbonden, dus je mag jouw tentje op elke camping opzetten mits daar nog plek is. Om te overnachten op de Glampink heb je uiteraard een Glampink-ticket nodig.

Wil je zeker zijn van een plekje op je favoriete camping? Boek dan een Vaste Gast Ticket of Groepsplek.

Geen camping met een dag-ticket

Een dag-ticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings (ook niet met een combinatie van twee of drie dag-tickets). Dit betekent dus dat het niet mogelijk is om met een dag-ticket de Pinkpop-campings te bezoeken of er te overnachten.

Parkeren

Vergeten parkeerticket te kopen

Je kunt op een later moment nog steeds een parkeerticket aanschaffen. Let daarbij wel op het soort ticket dat je koopt; er zijn namelijk parkeertickets voor dag-bezoekers (P3) en parkeertickets voor weekendbezoekers (P1 en P2).

Meer info over parkeren en tickets check je hier.

Slapen in voertuig

Het is niet toegestaan om te overnachten op een van onze parkeerplaatsen. Deze zijn ingericht om te parkeren en niet om te overnachten.

Wilhelmina Sky Deck-parkeerticket kopen

Je kunt in het bestelproces van jouw Wilhelmina Sky Deck-ticket ook een P5 parkeerticket kopen waarmee je dicht bij het festivalterrein parkeert. Deze dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces.

Vergeten het ticket aan te schaffen in het bestelproces? Neem dan contact op met Ticketmaster o.v.v. jouw order- en klantnummer.

Glampink-parkeerticket claimen

Een Glampink-parkeerticket zit inbegrepen bij de totaalprijs van een Glampink-accommodatie. De parkeerplaats ligt vlak naast de Glampink en vanaf jouw auto is het max. 5 minuten lopen tot jouw accommodatie.

Let op: Dit parkeerticket dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces! Vergeten het ticket aan te klikken in het bestelproces? Neem dan contact op met Ticketmaster o.v.v. jouw order- en klantnummer.

Vervoer

Carpoolen naar Pinkpop

Kom je met de auto? Zorg dan dat alle zitplaatsen benut worden door te carpoolen met mede-Pinkpoppers! Dat is gezelliger, goedkoper én beter voor het milieu. Carpoolen kan eenvoudig via onze carpoolpartner Slinger.

Zoek je zelf nog vervoer naar Pinkpop? Selecteer dan ‘meerijden’ bij Slinger en boek een plekje in de auto van een mede-Pinkpopper!

Met de fiets

Pak de fiets! Dat is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files én je parkeert gratis voor de deur. Rondom de hoofdingang liggen zowel bewaakte als onbewaakte gratis fietsenstallingen.

Kom je met de auto, maar wil je het laatste stukje met een (gehuurde) fiets afleggen? Bekijk onze Park & Bike opties dan eens!

Met het openbaar vervoer

Ten tijde van Pinkpop breiden NS en Arriva hun dienstregeling uit om zoveel mogelijk van jullie veilig thuis te brengen.

De exacte dienstregeling wordt in het voorjaar bekend, maar je kunt rekening houden met extra ingezette ritten door Limburg en richting de randstad tot één uur na afloop van het festival.

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Bekijk de reisplanner van Arriva (lokale bus en trein) of NS (trein) voor actuele tijden.

Met de taxi

Er staan na afloop van de festivaldagen particuliere taxi’s op de taxiplaatsen. Waar deze gelegen zijn vind je terug op de plattegrond. Let wel op: het aantal taxi’s is beperkt voor het aantal bezoekers. Wil je dus zeker zijn van een taxi, kun je het beste vroeg klaarstaan.

Gratis Festival-shuttle

Tijdens Pinkpop rijden er gratis pendelbussen tussen Station Landgraaf, ingang Camping B en het festivalterrein. Deze gratis bus rijdt op de volgende tijden:

Donderdag 19 juni     14:00 – 23:00 uur

Vrijdag 20 juni           10:00 – 23:00 uur

Zaterdag 21 juni         10:00 – 23:00 uur

Zondag 22 juni           10:00 – 23:00 uur

Maandag 23 juni        07:00 – 13:00 uur

Tijden onder voorbehoud.

 

Er zijn dus drie haltes waar je kunt opstappen mits er nog plaats is in de bus.

Let op: deze gratis shuttle-service rijdt tot 23:00 uur. Na 23:00 uur moet je dus lopen of alternatief vervoer gebruiken.

Extra Toegankelijk

Samen met INTER zorgen we voor een extra toegankelijk (EXTO) festivalterrein en campings. Wil je gebruik maken van onze EXTO-faciliteiten zoals de EXTO- camping, parkeerplaats, kiss & ride of toestemming voor het meenemen van zorghulpmiddelen? Vraag dit dan aan bij INTER via het aanmeldformulier voor extra toegankelijkheid.

Let op! Er zijn geen speciale festivaltickets voor bezoekers die extra toegankelijkheid behoeven verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen of hun begeleiders. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Is jouw aanvraag voor een EXTO parkeerkaart afgewezen? Dan kun je hierna nog altijd een parkeerticket voor de reguliere parking kopen! Hou er wel rekening mee dat je vanaf deze parkings altijd (een gedeelte) te voet moet afleggen.

Kiss & ride (afzetten en ophalen)

Er zijn ten tijde van het festival twee kiss & ride locaties ingericht: één voor dagbezoekers en één voor weekendbezoekers.

Dag-bezoekers

  • Afzetten op deze locatie
  • 20 minuten lopen naar het festivalterrein
  • 24/7 bereikbaar

 

Weekendbezoekers

  • Afzetten op deze locatie
  • 15 minuten lopen naar het festivalterrein
  • Bereikbaar vanaf donderdag 19 juni
  • Dagelijks gesloten van 22:00 uur tot 06:00 uur

Faciliteiten elektrisch vervoer?

In 2025 bieden wij geen faciliteiten aan voor het opladen van elektrische auto’s en/of accu’s van elektrische fietsen.

Werken op Pinkpop

Werken op Pinkpop

We werken bij Pinkpop nauw samen met lokale verenigingen, cateraars en vrijwilligers. Wil jij werken op Pinkpop? Kijk dan op de website van Crew Department of zij openstaande functies hebben.

Vrijwilliger worden

We krijgen elke editie hulp van duizenden enthousiaste vrijwilligers. De inschrijvingen voor 2025 zijn gestart! Heb jij interesse om komende editie vrijwilliger te worden? Stuur dan een mail naar vrijwilliger@pinkpop.nl

Let op: een aanmelding biedt geen garantie voor een vrijwilligersfunctie tijdens Pinkpop 2025.

Cateraar aanmelden

Ben je geïnteresseerd om met jouw foodtruck op de Kalm Aan Baan of een andere locatie op Pinkpop te staan? Stuur dan een mailtje!

Verenigingen aanmelden

We werken nauw samen met lokale verenigingen: ons barpersoneel bestaat voor een groot gedeelte uit enthousiaste leden met een hart voor hun vereniging en Pinkpop.

Goed om te weten voordat je jouw vereniging aanmeldt:

  • Per vereniging dienen er minimaal 25 leden te helpen
  • Het is wenselijk dat er ervaren tappers binnen jullie vereniging zijn
  • Jullie vereniging moet geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (t.b.v. de vergoeding)

Stage lopen bij Pinkpop

Jaarlijks zoeken wij voor de periode februari t/m juli een enthousiaste student die staat te springen om via een meewerkstage aan de slag te gaan binnen ons team. De stageplek voor 2025 is reeds vervuld.