Wilhelmina Sky Deck

Jouw dag of weekend op het Pinkpop-terrein tot in de puntjes verzorgd? Dan moet je een Wilhelmina Sky Deck-ticket hebben! 

Arrangementen van het Wilhelmina Sky Deck zijn inclusief bijbehorend festivalticket. Wat er allemaal inbegrepen zit bij dit arrangement vol comfort lees je hieronder!

De volgende ticketsoorten zijn niet meer beschikbaar:

  • Wilhelmina Sky Deck weekend
  • Wilhelmina Sky Deck zondag

Extra info en FAQ

Openingstijden Wilhelmina Sky Deck

De openingstijden van het Wilhelmina Sky Deck zijn gelijk aan die van het festival. Het terrein gaat elke dag om 11:00 uur open en sluit om 00:00 uur. Het programma begint iedere dag rond 12:00 uur. Uiteraard zijn deze tijden onder voorbehoud.

Toegankelijkheid Wilhelmina Sky Deck

Let op! Het Wilhelmina Sky Deck is alleen toegankelijk per trap.

Toegang tot voorvak met Wilhelmina Sky Deck-ticket

Bij een Wilhelmina Sky Deck-ticket zit toegang tot het voorvak van de South Stage en North Stage inbegrepen. Hiermee ben jij dus – op vertoon van jouw Sky Deck bandje – gegarandeerd van een plekje vooraan het podium tijdens het optreden van jouw favoriete artiest(en) op de North Stage en South Stage.

Hoe koop ik een Wilhelmina Sky Deck-parkeerticket?

Je kunt in het bestelproces van jouw Wilhelmina Sky Deck-ticket ook een parkeerticket kopen waarmee je dicht bij het festivalterrein parkeert. Deze dien je zelf actief aan te klikken via de aanvullende artikelen in het bestelproces.

Is er zitgelegenheid op Wilhelmina Sky Deck?

Er zijn diverse zitgelegenheden aanwezig op het Wilhelmina Sky Deck! Let wel op: het Wilhelmina Sky Deck is geen tribune, dus er zijn niet evenveel zitgelegenheden als gasten.

Mag eten en drinken mee het terrein op?

Het is toegestaan om hapjes of drankjes die geserveerd worden op het terrein per persoon mee het festivalterrein op te nemen.

Let op: de beveiliging beslist te allen tijde wat er mee het terrein op mag. Het is niet de bedoeling dat jij voor vrienden eten en drinken meeneemt