Nieuws - 19 juni 2024

Laatste tips op een rijtje

Pinkpop 2024 is bijna zover en we hebben superveel zin om jullie allemaal te verwelkomen in Landgraaf. Laten we er samen een prachtig weekend van maken! Om het meeste uit je Pinkpop-weekend te halen hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.

  • Zorg dat je waterdichte regenkleding en/of een poncho meeneemt. Ben je jouw poncho vergeten of wil je een knalroze Pinkpop-poncho? Deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise stand. Let op: paraplu’s zijn niet toegestaan.
  • Grotendeel van het festivalterrein bestaat uit asfalt. Toch raden we je aan om niet je nieuwste sneakers aan te doen en iets waterdichts te overwegen zodat je jouw voeten droog houdt.
  • Voor de kampeerders: we raden je aan om waterdichte camping gear mee te nemen. Vergeet ook zeker geen extra zeiltje voor onder jouw tent. Partytenten zijn niet toegestaan, maar met ons toffe campingtainment sta je hopelijk tot in de late uurtjes overdekt. Neem een extra setje kleren mee voor het geval je het nodig hebt.

We monitoren de weersomstandigheden 24/7 en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om onze bezoekers zo goed mogelijk in Landgraaf te ontvangen op de parkeervelden, campings en het festivalterrein. Bij belangrijke tips of updates brengen we onze jullie tijdig op de hoogte via onze social media kanalen, app of website.

Heb je een vraag tijdens Pinkpop? Neem dan contact met ons op via www.livecrowd.com/pinkpop24 of ga tijdens het festival langs bij de informatiebalie (festivalterrein) of de camping receptie (Camping A, B, C en de Glampink).

Download de Pinkpop 2024 app

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en wijzigingen!

iOS Android