Groepsplek

Vanaf 2024 kun je een groepsplek boeken op Camping A of Camping B!

Zo kun je met jouw hele vriendengroep bij elkaar staan op een vast gedeelte van de camping en hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je in de rij gaat staan of het vrijhouden van plek voor vrienden die later arriveren. Wel zo relaxed!

Let op: een groepsplek geeft géén directe toegang tot de campings. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geldig weekendticket voor het festival. Die koop je hier!

De groepsplekken zijn gloednieuw! Daarom hebben we alle belangrijkste vragen HIER voor je opgesomd.

Inmiddels zijn de volgende groepsplekken niet meer beschikbaar:

  • Regulier XL (Camping B)

FAQ

Hoe ziet een groepsplek eruit?

Een groepsplek is een voor jullie gereserveerd stukje campinggrond dat centraal op Camping A of Camping B ligt. Je neemt zelf je tenten en overige kampeerspullen mee naar deze plek en staat dus gegarandeerd met je vrienden bij elkaar! Kies je voor de Regular XL groepsplek op Camping B? Dan zetten wij ook nog eens twee picknicktafels én overkapping voor jullie klaar. Zo kunnen jullie de klapstoeltjes ook weer van de paklijst schrappen 😉

Waar liggen de groepsplekken?

De groepsplekken zijn dit jaar alleen ingericht op Camping A en Camping B. En dus niet op Camping C.  Bij het aanschaffen van een ticket kies je dus automatisch voor één van deze campings. Alle groepsplekken liggen op een centrale plek op de camping. Zo ben je snel bij de afterparty’s en faciliteiten maar kun je ook even bijtanken in je tentje.

Met hoeveel personen kun je gebruik maken van een groepsplek?

Er zijn drie soorten groepsplekken*: Extra Large, Basic Large en Basic Small.

  • Regulier XL is een gereserveerd veld van 100 m2 (10x10m) voor jou en je vriendengroep. Er is ruimte voor ± 8 tentjes en tenminste 16 personen. Ook zetten we een overkapping en twee foldtables in jullie groepsplek klaar zodat jullie een mooi ontmoetingspunt hebben.
  • Basic Large is een gereserveerd veld van 81 m2 (9x9m) voor jou en je vriendengroep. Er is ruimte voor ± 6 tentjes en tenminste 12 personen.
  • Basic Small is een gereserveerd veld van 36 m2 (6x6m) voor jou en je vriendengroep. Er is ruimte voor ± 4 tentjes en tenminste 8 personen.

Let op: de groepsplek Regulier XL wordt enkel op Camping B aangeboden! Basic Large en Basic Small zijn zowel op Camping A als Camping B aanwezig en dus niet op Camping C.

* De bovengenoemde aantallen zijn een indicatie op basis van een 2-persoons opgooitentje. Hoe je de groepsplek inricht, is volledig afhankelijk van hoeveel en wat voor soort kampeerspullen jouw vriendengroep meeneemt.  Wil je met meer mensen op de groepsplek kamperen? Dat mag! Zo lang je maar binnen jouw afgezette groepsplek blijft.

Kan ik later beslissen of ik een groepsplek wil kopen?

Ja, dat kan! Het groepsticket is namelijk een los ticket dat je naast jouw weekendticket koopt.

 Let wel op: Een groepsplek wordt tot uiterlijk maandag 10 juni verkocht (of eerder als jouw gewenste groepsplek uitverkocht is). Hierna worden de groepsplekken klaargemaakt en kunnen we geen rekening meer houden met nieuwe groepsplekken.

Kan ik zonder groepsplek nog steeds met mijn vriendengroep op de camping verblijven?

Ja, dat kan mits er nog plek is op de desbetreffende camping. Voor iedereen in het bezit van een geldig weekendticket is kamperen mogelijk. Maar doordat je als vriendengroep een groepsplek koopt, heb je de zekerheid dat jullie bij elkaar kunnen staan op jullie favoriete camping.

  • Camping A is VOL en niet meer beschikbaar voor mensen zonder Vaste Gast-Ticket of Groepsplek voor Camping A.

Als ik een groepsplek koop, heb ik dan een Vaste Gast-ticket nodig?

Nee, want jouw groepsplek is al ingericht op een vaste plek op Camping A of B (afhankelijk van de groepsplek die je gekozen hebt). Je bent dan dus al zeker van een plek op de camping waar jouw groepsplek zich bevindt.

Hoe claim ik mijn groepsplek als ik eenmaal in Landgraaf ben?

Je betreedt de camping op vertoon van jouw weekendticket. Als je eenmaal binnen bent op jouw favoriete camping, gaat de hoofdboeker van jullie groepsplek naar de incheckbalie van de groepsplekken. Hier ontvangt de hoofdboeker vervolgens alle info zodat jullie zorgeloos met z’n allen naar de groepsplek kunnen!

Kan ik een groepsplek kopen met een dag-ticket?

Nee, want je krijgt enkel toegang tot de festivalcampings als je in het bezit met van een geldig weekendticket. Die koop je hier.