Nieuws - 21 juni 2024

Aangepaste praktische informatie P-zondag ticket

We hebben de afgelopen tijd te maken gehad met uitzonderlijke hevige regenval. Daar waar nodig hebben we maatregelen getroffen, hieronder lees je de praktische info over P6-zondag en P5-zondag:

P6-ZONDAG

Daar waar nodig hebben we maatregelen getroffen en P6 is hierdoor bereikbaar gebleven, maar het terrein ligt er niet bij zoals je wellicht van een Pinkpop-parkeerplek gewend bent. Het kan hierdoor zijn dat de wachttijden om de parkeerplaats op en af te komen langer zijn dan je wellicht van ons gewend bent. Mocht je in de gelegenheid zijn om alsnog met OV te gaan, gebruik te maken van de Kiss & Ride of te carpoolen met andere bezoekers dan help je ons hier enorm mee en ook andere bezoekers.

Mocht je toch met de auto komen, volg dan de borden P6.

We hopen op je begrip en we willen je alvast ontzettend bedanken voor je medewerking. Samen gaan we er een fantastisch Pinkpop-dag van maken.

 

P5-ZONDAG

Daar waar nodig hebben we maatregelen getroffen. Alleen is P5 niet meer geschikt gebleken om te parkeren. We hebben hiervoor wel een alternatief parkeerterrein gevonden, namelijk P5 Avantis. Dit betekent dat je met jouw gekochte parkeerticket wel kunt parkeren, maar op een iets verder gelegen locatie dan vooraf bedacht. In Heerlen hebben we een parkeerterrein ingericht genaamd P5 Avantis. Dit terrein ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van het festivalterrein. Vanaf het parkeerterrein worden naar en van het festivalterrein gratis pendelbussen ingezet.

Mocht je in de gelegenheid zijn om alsnog met OV te gaan, gebruik te maken van de Kiss & Ride of te carpoolen met andere bezoekers dan help je ons hier enorm mee en ook andere bezoekers.

Kom je toch met de auto, volg dan de borden P5-Avantis of navigeer naar: https://maps.app.goo.gl/Jhu3QxYDGZgJe5NM6

We hopen op je begrip en we willen je alvast ontzettend bedanken voor je medewerking, Samen gaan we er een fantastisch Pinkpop-dag van maken.

Praktische informatie

Locatie P5-zondag

De pendelbushalte ligt naast het parkeerterrein en dan is het nog 10 minuten met de pendelbus naar de bushalte van Pinkpop. Vanuit daar is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar de hoofdingang van het festivalterrein.

https://maps.app.goo.gl/Jhu3QxYDGZgJe5NM6

Navigeer naar bovenstaand navigatiepunt, het parkeerterrein is gelegen op industrieterrein Avantis. Volg de borden P5-Avantis zodra je deze tegenkomt en dan kom je op het industrieterrein Avantis waar de parkeergelegenheid zich bevindt.

Pendelbussen P5-zondag

Voor mensen met een geldig P5-zondag ticket rijden er vanaf 9.00 uur pendelbussen tussen de pendelbushalte vanaf de Avantis parkeerplaats naar het festivalterrein (en terug) tot 02:00 uur. Kom dus niet eerder dan 9:00 uur

FAQ

Kan ik mijn P5 / 6-zondag ticket wel gewoon gebruiken?

Ja de bezoekers met een P6 zondag ticket kunnen de borden P6 volgen.

De bezoekers met een parkeerkaart voor P5 zondag, volgen de borden P5-Avantis.

Zijn de pendelbussen gratis?

Ja, de pendelbussen zijn gratis als je in het bezit bent van een geldig P5-zondag ticket.

Wanneer rijden de pendelbussen?

De pendelbussen rijden vanaf 9.00 uur tot ongeveer 02:00 uur.

Wanneer gaat de laatste pendelbus naar het terrein?

De pendelbussen rijden tot ongeveer 02:00 uur.

Hoe lang is het rijden met de pendelbus vanaf het vervangende parkeerterrein Avantis?

Het is ongeveer 10 minuten rijden vanaf het parkeerterrein naar de P5-zondag pendelbushalte nabij het festivalterrein. Vanaf daar is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar het festivalterrein.

Zijn er voldoende pendelbussen voor P5-zondag beschikbaar?

Er zijn voldoende pendelbussen voor P5-zondag beschikbaar om iedereen van en naar het festivalterrein te brengen. Het kan wel zijn dat je wat langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent.

Ik heb een P3 ticket, kan ik wel gewoon parkeren op de gekochte plek?

Ja, deze zijn gewoon geldig. Deze parking is op een terrein wat grotendeels verhard is. Voor praktische informatie verwijzen we je door naar onze website. Dit type ticket is niet meer beschikbaar omdat deze is uitverkocht.

Ik heb een P8 ticket, kan ik wel gewoon parkeren op de gekochte plek?

Ja, deze zijn gewoon geldig. Deze parking is op een terrein wat grotendeels verhard is. Voor praktische informatie verwijzen we je door naar onze website. Dit type ticket is niet meer beschikbaar omdat deze is uitverkocht.

Ik heb een P9 ticket, kan ik wel gewoon parkeren op de gekochte plek?

Ja, deze zijn gewoon geldig. Deze parking is op een terrein wat grotendeels verhard is. Voor praktische informatie verwijzen we je door naar onze website. Dit type ticket is niet meer beschikbaar omdat deze is uitverkocht.

Hadden jullie dit niet kunnen voorzien?

We hebben iedere dag alle terreinen geïnspecteerd en ook gekeken naar andere oplossingen maar de regenval van de afgelopen dagen heeft een te groot effect gehad van de begaanbaarheid van het terrein om hier gebruik van te kunnen maken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen van het parkeerticket?

Nee, omdat we een alternatieve parkeerplaats hebben geregeld is het niet mogelijk om je geld terug te vragen.

Als ik hierdoor niet meer naar Pinkpop wil gaan, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Nee dat gaat helaas niet.

Heeft het zin om zonder geldig parkeerticket te proberen om met de auto naar P5/Landgraaf te komen?

Het heeft geen zin om zonder geldig P5-parkeerticket met je auto naar Landgraaf te rijden, dan word je weggestuurd. Ga daarnaast ook niet wild parkeren in en/of rondom de wijken en/of straten van Landgraaf. Diverse instanties zullen hierop toezien en acteren indien nodig. Help ons mee door de bereikbaarheid en toegankelijkheid van o.a. hulpdiensten te waarborgen.