Regulier

Of je nu een dag of weekend op Pinkpop verblijft: spontane ontmoetingen met andere festivalgangers, opgaan in de menigte en het festivalterrein van voor tot achter verkennen staat in de sterren geschreven!

Met een regulier ticket heb je een hele dag óf het gehele weekend toegang tot ons festivalterrein. Daarnaast geeft een weekendticket ook nog eens toegang tot onze reguliere campings (Camping A, Camping B en Camping C).

  • Nieuw: Vaste Gast-Ticket! Dit jaar kun je voor slechts € 5,- een plek reserveren op jouw favoriete camping, zo ben je vooraf verzekerd van een plek. Meer info? Check het Vaste Gast-Ticket! Let op: dit ticket is persoonsgebonden!
  • Je campingbezoek met een ijskoud biertje starten? Dan kun je een Pinkpop 2024 blikticket pre-orderen! Daarmee kun je voor slechts € 19,25 twaalf heerlijke, gekoelde blikken Brand Bier ophalen bij de Supermarkt op Camping A, B, C en de Glampink

Heb je behoefte aan wat meer comfort? Bekijk dan hier de mogelijkheden om jezelf tijdens het festivalweekend extra in de watten te leggen!