Nieuws - 16 maart 2023

Programma compleet met toevoeging van Daði Freyr, Altin Gün, DMA’s

… en nog eens dertien andere namen!

Over precies drie maanden gaat de 52e editie van Pinkpop van start. Met het toevoegen van maar liefst zestien nieuwe acts staat de teller op 62 acts en is het programma voor deze zomer compleet!

Voor de Nederlandse acts Altin Gün, Bente, Goldkimono en ADF Samski zal de Pinkpop-vrijdag een absolute thuiswedstrijd worden. De powerpop van het Californische Trousdale maakt het programma op de openingsdag compleet. Op de tweede dag mogen we maar liefst acht acts toevoegen: Daði Freyr, Zwangere Guy, DeWolff, Prins S. en De Geit, blackwave., SONS, Hot Milk en The Big Moon pakken dan een plekje op het podium in Landgraaf. Op de slotdag van de 52e editie reizen ook het Australische DMA’s en de Nederlandse toppers Orange Skyline en Robin Kester af naar Megaland.

Nu het programma voor Pinkpop 2023 compleet is, kun je je volledig onderdompelen in alle acts die dit jaar op het podium in Landgraaf staan. Naast headliners P!NK, Robbie Williams en Red Hot Chili Peppers kun je grote acts als Queens of the Stone Age, Editors, Machine Gun Kelly, The War On Drugs, The Script, OneRepublic, The Black Keys en Niall Horan live zien. Daarnaast kun je in de tent of op het intieme Stage 4 nog tal van nieuw talent te ontdekken. Check video’s, luister tophits of lees meer over de artiesten via het complete programma.